भाई रे मत दीजो मावडली ने दोष, कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स | Karma Ri Rekha Nyari Nyari Bhajan Lyrics

भाई रे मत दीजो मावडली ने दोष, कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स
Karma Ri Rekha Nyari Nyari Bhajan Lyrics

भाई रे मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष।
कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।

ओ भाई रे एक माता रे पुत्र चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो तो राजा रे दरबार ,
दूजोडो खीरा बालड़।
ओ भाई रे तीजो बजारा रो हाथ ,
चोथोड़ो फेरे भूणिया।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….

ओ भाई रे एक माटी रा बर्तन चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहला में भरयोड़ी भिलोय ,
दूजोडो मसाणा चालियो।
ओ भाई रे तीजो पनिहारियाँ शीश ,
चोथोड़ो मृद भांड।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….

ओ भाई रे एक गव रे बछड़ा चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो सूरज रो सांड ,
दूजोडो शिव रो नांदियो।
ओ भाई रे तीजो गाणी वालो बेल ,
चोथोड़ो बिणजारे लागियो।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….

ओ भाई रे एक बेल रे तुम्बा चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो सतगुरु जी रे हाथ ,
दूजोडो जल जमुना भरियो।
ओ भाई रे तिजोड़ो तुम्ब्ड़ा री बिण ,
चोथोड़ो भिक्षा माँगियो।
ओ भाई रे कह गया दास कबीर ,
कर्मो रा भर मत दो।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….

भाई रे मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष।
कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।

!! Karma Ri Rekha Nyari Nyari !!
bhai re mat deejyo ,maavadalee ne dosh.
karma ree rekha nyaaree nyaaree. 2.

o bhaee re ek maata re putr chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo to raaja re darabaar ,
doojodo kheera baalad.
o bhaee re teejo bajaara ro haath ,
chothodo phere bhooniya.
o bhaee re mat deejyo. ….

o bhaee re ek maatee ra bartan chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahala mein bharayodee bhiloy ,
doojodo masaana chaaliyo.
o bhaee re teejo panihaariyaan sheesh ,
chothodo mrd bhaand.
o bhaee re mat deejyo. ….

o bhaee re ek gav re bachhada chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo sooraj ro saand ,
doojodo shiv ro naandiyo.
o bhaee re teejo gaanee vaalo bel ,
chothodo binajaare laagiyo.
o bhaee re mat deejyo. ….

o bhaee re ek bel re tumba chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo sataguru jee re haath ,
doojodo jal jamuna bhariyo.
o bhaee re tijodo tumbda ree bin ,
chothodo bhiksha maangiyo.
o bhaee re kah gaya daas kabeer ,
karmo ra bhar mat do.
o bhaee re mat deejyo. ….

bhaee re mat deejyo ,maavadalee ne dosh.
karma ree rekha nyaaree nyaaree. 2.

Youtube Video






और भी ऐसे ही मधुर भजनों की लिरिक्स के लिए हमारी वेबसाइट को विजिट करते रहे|
इस भजन को आप अपने मित्रगणों के साथ शेयर करिए|
यदि आप भी हमें कोई भजन या अन्य उपयोगी सामग्री भेजना चाहे नीचे दिए गए बटन का प्रयोग करे|
|| आप को marvadibhajan.com की और से सादर जय सियाराम ||

Blogger द्वारा संचालित.